fredi-auto-katica-fiusjatekok-webaruhaz-173059E3-2-little-tikes
fredi-auto-katica-fiusjatekok-webaruhaz-173059E3-1-little-tikes
fredi-auto-katica-fiusjatekok-webaruhaz-173059E3-3-little-tikes

Frédi autó katica – Little Tikes

28855 Ft

A piros Frédi autó katica mintájával  klassz jármű! Ajtaja könnyen nyitható és csukható. Az ülésnek kényelmes háttámlája van, és külön tárolóhely az üdítősüvegnek. A Frédi autó dudája működik. Négy vastag kerekén stabilan gurul. A lábbalhajtós autó funkcióhoz a kocsi alsó lapját ki kell venni.

1 készleten

Frédi autó katica – Little Tikes

Az amerikai Frédi autó katica mintájú külsővel igen klassz kiránduló jármű! A cuki autó ajtaja könnyen nyitható és csukható. Az ülésnek kényelmes háttámlája van, ami a te hátadat védi. A kocsi hátsó részen külön tárolóhelyet alakítottak ki, oda teheted a vizes vagy üdítősüveget. A Frédi autó figyelmezeti a gyalogosokat, mert a dudája működik. Négy vastag kerekén stabilan mozog, első kerekei pedig 360 fokban elfordíthatók. A lábbalhajtós autó funkcióhoz a kocsi alsó lapját vegyétek ki, aztán szaporán a lábaiddal!

Ha viszont elfáradtál és szeretnéd, hogy valaki toljon, akkor tegyétek vissza a betétet. A jármű tetején levő foganytú segítségével bárki könnyen tolhatja a Frédi autót, míg te kényelmesen nézelődsz.

Katica Frédi autó tartalma

  • 1 db beleülős autó, mérete 83 x 49 x 92 cm

Egyéb információ

  • ajánlott korcsoport 1,5-5 év között
  • maximális terhelhetőség 23 kg
  • Little Tikes márkájú amerikai termék

További információk

Méretek83 × 49 × 92 cm
Ajánlott életkor

1,5-5 év között

Anyag

fém, műanyag

Márka

error: Ez egy jogvédett tartalom!