Back to Top

Gyerekjátékok fiúknak

Játék SOS járművek

7590 Ft

Fémből készült, színes játék autós szett. Egy-egy klassz mentőautó, tűzoltó, rendőrautó és helikopter van a dobozban. Ráadásul a doboz egyben szép garázs is a SOS járművek számára.

2 készleten

Leírás

Játék SOS járművek

Sokszor előfordul, hogy baleset történik, tûz van, betörtek valahova és akkor a megfelelő segítséget kell hívni. Bármi is a baj, a te autós szettedben mindenre van megoldás hiszen kapsz egy fém mentőautót, egy tűzoltót, és egy rendőrautót. Sőt, ha nagyon gyorsan kell a helyszínre érni bevetheted a helikoptert.

A mentőautó jellemzõ színe a fehér, a tűzoltóautó természetesen piros. A rendőrautó és a helikopter kék-ezüst és kék-fehér színben pompáznak. A vastag karton csomagolást érdekesen alakították ki, mert olyan, mint egy garázs. A tetején körben piros csík van, a fala szürke téglát utánoz. Az eleje persze nyitott, mert akkor gyorsabban tudnak kihajtani az autók. A helikopter úgyis a SOS garázs tetején lakik. A SOS egyébként egy nemzetközi morzekód, vészjelzést jelent. Három rövid, három hosszú és újabb három rövid jelzésbõl áll.

Az autós szett tartalma

  • 1-1 db mentőautó, tűzoltóautó, rendőrautó, helikopter
  • 1 db garázsként használható doboz

Játékkal kapcsolatos tanácsok

  • a garázsra nem tanácsos ráülni mert a formáját elveszti
  • arra is figyelj, hogy a garázst ne áztasd el

További információk

Tömeg0.6 kg
Méretek20 × 30 × 15 cm
Anyag

fém

Ajánlott életkor

3 év felett

Márka

error: Jogvédett tartalom!