Játék dömper építőkockákkal UNICO

4625 Ft (nettó 3642 Ft)

Ez a játék dömper sok téglát tud szállítani, a téglából pedig építeni lehet. A játék során a tégla építőkocka formában  jelenik meg. A dömper mind a 34 műanyag építőkockát vagy apróbb kedvenc játéakidat elbírja. Négy vastag kerekén stabilan gurul. A dömper és a kockák színe piros, kék, sárga és zöld.

Elfogyott

Unico Plus – játék dömper építőkockákkal

Ez a játék dömper sok téglát tud szállítani, a téglából pedig építeni lehet. A játék során a tégla építőkocka formában  jelenik meg. Ez a dömper mind a 34 műanyag építőkockát vagy apróbb kedvenc játékaidat elbírja. Négy vastag kerekén stabilan gurul. A dömper és a kockák színe piros, kék, sárga és zöld.

Az Unico Plus építőkocka család Olaszországban készül, a nálunk is jól ismert Androni Giocattoli gyárban. Teljesen kompatibilis a Lego Duplo valamint Mega Blocks termékekkel, így remek kiegészítés ezekhez a szettekhez. Az Unico Plus kockákat magas minőséget képviselő, nem toxikus, jól mosható mûanyagból gyártják. Az Unico Plus kockák 40 fokon mosógépben is moshatók. Ehhez a kockákat textil zsákba kell helyezni és kímélõ mosás programot választani.

A játék dömper tartalma

  • 1 db dömper
  • 34 db építőkocka

Játékkal kapcsolatos tanácsok

  • a dömperre nem szabad ráülni mert eltörik
  • mosógépben is mosható, részletek a fenti leírásban

További információk

Tömeg 0,9 kg
Méretek 36 × 18 × 19 cm
Anyag

műanyag

Ajánlott életkor

1,5-5 év között

Márka