Játék mentőautó fény és hang effekttel

4345 Ft

Ez a játék mentőautó ugyancsak képes hangot adni, sőt a megkülönböztető fényjelzést is tudja használni. Van egy különleges tulajdonsága is. Ha akadályt észlel az úton, nem megy neki, hanem kikerüli! Zökkenés nélkül halad tovább, ez az angolul “bump & go” funkciónak nevezett tulajdonság.

1 készleten

Játék mentőautó fény és hang effekttel leírása

A szirénázó mentőautó mindig rossz érzést kelt, viszont gyorsan kórházba viszi a beteget. Ez a játék mentőautó ugyancsak képes hangot adni, sőt a megkülönböztető fényjelzést is tudja használni.

Ennek a mentőautónak van egy különleges tulajdonsága is. Ha akadályt észlel az úton, nem megy neki, hanem kikerüli! Zökkenés nélkül halad tovább, ez az angolul “bump & go” funkciónak nevezett tulajdonság. A mentőautó legjellemzőbb színe a fehér, oldalán piros, kék felirat és kék ábra látható. Mivel a játék mentőautó Olaszországból érkezett hozzánk, ezért a felirat is olasz: Ambulanza. Legalább megtanulsz egy olasz szót is!

A játék mentőautó tartalma

Természetesen kapsz egy autót. Most biztos kérdezed: mi van a mentő fény és hanghatásával? Hát igen, a játék működéséhez 2 db AA elem is kell, de azt a doboz nem tartalmazza. Szóval akkor mi van a dobozban?

  • 1 db játék mentőautó

Hasznos tanácsok

  • a játékot szükség esetén nedves ruhával, vagy folyó víz alatt lehet megtisztítani
  • ha hosszabb ideig nem akarsz vele játszani, az elemeket vedd ki

További információk

Tömeg 0.32 kg
Méretek 24 × 10.7 × 14.8 cm
Ajánlott életkor

3 év felett

Anyag

műanyag

Márka

jatek-mentoauto-fennyel-hanggal-globo-38188-1-fiusjatekok.webaruhaz
Játék mentőautó fény és hang effekttel
4345 Ft
error: Ez egy jogvédett tartalom!