Minden rendeléshez ajándék jár!

A készlet erejéig minden rendeléshez ajándék kerámia vízadagolót adunk. A feltöltött figurából folyamatosan csepeg a víz a földbe, ráadásul bájos díszítésként is szolgál. Liba vagy béka figurát választhat.

ajandek-keramia-liba-figura
kerámia liba
ajandek-keramia-beka-figura
kerámia béka

Újdonságok

Olcsó minőségi játékok

Játék autók és építőkockák kisfiúknak

A játékautó sok örömet tud okozni. Lehet vele szállítani, húzni-vonni, ráülni. A tartályos teherautóba vizet is szabad tölteni. A ráülős bébi taxi, a lábbal hajtós autó használata intenzív testmozgást igényel.

Az építőkockák pedig az ügyességedet teszik próbára. Építs óriás várat vagy éppen iskolát az állatkölyköknek. Az UNICO építőkockákból mindezt megteheted. Ráadásul ha már van Lego Duplo építőjátékod, azokkal is könnyen összeépítheted. Vagy mit szólnál egy szuper szaxofonhoz?


Szerelhető játék járművek, autópályák

Türelmet igénylő, de izgalmas elfoglaltság a kisgyermek számára a szerelős játék. Fejleszti a figyelmét és a kézügyességét. Nagy örömet okoz a szerelés végén az elkészült kisautó vagy vonat, amivel aztán tovább játszhat.


kata-es-misi-fiusjatekok-webaruhaz-szakertoi
Kata és Misi az új játékszakértők

Végül egy kéréssel fordulunk hozzád. Igyekszünk hibátlanul dolgozni, de kérünk jelezd, ha a webáruházban valami furcsát tapasztalsz, vagy valami nem működik jól. Segítséged megháláljuk.

Szeretettel üdvözöl: Kata és segítője Misi

Elem hozzáadva a kosárhoz.
1 elem - 16890 Ft