Buddy – az autós játék pajtás

Buddy – az autós játék pajtás

polesie-buddy-autos-repulos-jatek-fiusjatekok
Mit szólnál egy új autós játékhoz, amit nyugodtan az egy éves kisfiad, unokád kezébe adhatsz? A játékautó nem fog eltörni, nincsenek éles sarkai és csodás színekben pompázik.

Jó hírem van! Megérkezett Buddy, az új autós játék, egészen kicsiknek készítették a messzi fehérorosz Polesie gyárban. Egyébként ugyanez a gyár állítja elő a Wader játékokat, amely márkát már biztosan ismered és tudod, hogy nagyon jó. Ráadásul egy éve a japán piacra is szállítanak, oda pedig nem engednek be akármit! Nézd meg ezeket a képeket.

 

polesie-buddy-autos-repulos-jatek-fiusjatekok-2
Láthatod, hogy a játékautók csodás, kerekített formákat kaptak. A kisfiad nagyon jól kézbe tudja fogni, a kerekek könnyen mozognak, így öröm velük a játék. Buddy pajtással különböző dolgokat szállítani is lehet. A billencses plató méretétől függően férnek rá apróbb, kisebb-nagyobb játékok.

Az egyik Buddy legjobb pajtása egy kishajó, őket egyben veheted meg. A legklasszabb Buddy, az utánfutós teherautó. Ő attól különleges, hogy az utánfutót egy nagyon kecses ívvel egybeépítették az autóval, és a platója billenthető. Ráadásul 8 kereke van! Buddy repülő formában is elérhető. A lendkerekes repülő, ami több métert is képes megtenni a síma felületen ha jól felhúzzák.

Ha megnézted Buddy autós játék pajtásokat, azt is láthattad, hogy nagyon kedvező az áruk. A minőséget vegyed figyelembe, mert ezek nem a sarki boltban kapható egyszer használatos, eldobható játékautók. Bár szó, ami szó, Buddyt is el lehet dobni, de ő legalább nem törik el hanem vidáman tovább gurul.

Lejegyezte: Mihály Katalin

Szólj hozzá!

error: Ez egy jogvédett tartalom!